Programma Festival Groen Drenthe bekend

26 februari 2013

Programma Festival Groen Drenthe bekend

Op 22 maart vieren we het 40-jarige jubileum van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Of beter gezegd: kijken wij met elkaar graag vooruit.

Met trots presenteren we een zeer gevarieerd programma van prachtige kwaliteit, dat geheel in het teken staat van uw groene kijk op de toekomst. Bij de programmering  van het festival zijn we uitgegaan van prikkelende, inspirerende cross-overs tussen milieu en economie, duurzaamheid en kunst/cultuur en verleden, heden en toekomst.

Onze wens was het geheel samen met onze partners en werkrelaties invulling te geven. Dat is gelukt. Het programma is een mooie coproductie. Met veel dank aan iedereen die hier vol overgave aan heeft bijgedragen!

Programma bekijken
U kunt het programma hier bekijken en alvast genieten van enkele voorproefjes. Zo hebben we o.a. filmpjes  met interviews van Andries Ophof met de gedeputeerden Tanja Klip-Martin en Rein Munniksma over hun visie op de toekomst van Drenthe.  Als voorproefje voor het Festival presenteren zij een serie korte statements over verschillende thema’s van ons werk.

Voor vragen kunt u emailen naar communicatie@nmfdrenthe.nl. en wilt u deelnemen? Vergeet u dan niet aan te melden via het formulier op www.nmfdrenthe.nl/festival.

U kunt het programma ook downloaden als pdf.