Oergezondmarkt

7 juni 2018

Oergezondmarkt

Over gezond leven en duurzaam voedsel

22 juli – komt u ook?

Op zondag 22 juli vindt op het terrein van het Hunebedcentrum voor de derde keer de Oergezondmarkt plaats. Deze markt wordt door het Hunebedcentrum en de Natuur en Milieufederatie Drenthe georganiseerd. Beide organisaties hebben duurzaamheid, voedsel, gezondheid en bewegen hoog in het vaandel en willen graag laten zien wat er in dat kader allemaal mogelijk is.

Het is een markt waar producten verkocht worden, waar informatie gegeven wordt, waar workshops en lezingen gegeven worden en aanverwante activiteiten. Heeft u een product of activiteit dat u bij een groot publiek onder de aandacht wilt brengen dan vragen we u om op onze markt te gaan staan als kraamhouder.

Van paleo-dieet tot het gebruik van kruiden, van yoga tot mediteren, van biologische geitenkaas tot grasvarkens, van het gebruik van planten uit de prehistorie tot nu, van koken in de prehistorie tot koken met superfoods, het bij elkaar zoeken van je eigen maaltijd in de natuur tot het wandelen in een voedselbos. Eén dag in het jaar komt alles bij elkaar op het terrein van het Hunebedcentrum. Het is uniek in zijn soort, maak het mee……

Wilt u ook op de markt staan of een workshop geven?
Wilt u ook graag op de markt staan met een stand of wilt u een workshop of lezing geven? Neem dan contact op met Jasper Hummel (svanwijk@hunebedcentrum.nl of telefonisch via 0599-236374)

Informatie over de markt
De Oergezondmarkt vindt plaats op zondag 22 juli op het terrein van het Hunebedcentrum. De markt is voor bezoekers toegankelijk van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen van 4-11 jaar (kinderen 0 t/m 3 jaar gratis). Als bezoekers een kaartje kopen voor het Hunebedcentrum krijgen ze de entreeprijs weer terug. We verwachten ongeveer 2500 mensen.

We hopen dat u samen met het Hunebedcentrum en de Natuur en Milieufederatie Drenthe de boodschap over oergezond bij een groot publiek onder de aandacht wilt brengen.