Natuur en Milieufederatie zoekt communicatiemedewerker

21 mei 2013

Natuur en Milieufederatie zoekt communicatiemedewerker

Stage en/of werkervaringsplaats

Is communicatie je vak, wil je jouw kennis en ervaring uitbreiden en bijdragen aan een duurzame wereld? De Natuur en Milieufederatie Drenthe is op zoek naar een talentvolle communicatiemedewerker, die ons de komende tijd gaat ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van onze communicatie-activiteiten.

Wij bieden een stageplek voor 3 t/m 6 maanden waarin je – onder professionele begeleiding – jouw werkervaring en netwerken kunt verrijken. In deze periode vragen we je o.a. mee te werken aan een nieuwe opzet voor onze huidige website. Daarnaast draai je mee in de alledaagse uitvoering van allerlei communicatiewerkzaamheden, voornamelijk gericht op digitale media. Als communicatiemedewerker ben je betrokken bij de vele facetten van ons werk en ben je onderdeel van ons team.

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige persoon met een basisopleiding in communicatie als bagage. Hij/zij heeft veel affiniteit met digitale media en kan op een redelijk korte termijn starten.

Verdere invulling van de stage/werkervaringsplaats zal uiteraard in overleg plaatsvinden. Het combineren van stage en opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over de Natuur en Milieufederatie Drenthe?
Kijk op www.nmfdrenthe.nl.

Voor verdere informatie of vragen kun je contact opnemen met Judith Boekel, stafmedewerker Communicatie (j.boekel@nmfdrenthe.nl of 0592-311150).

Wil je gelijk reageren?
Dat kan natuurlijk ook. Stuur uiterlijk 6 juni jouw brief met motivatie en CV op naar info@nmfdrenthe.nl o.v.v. stage/werkervaringsplek Communicatie.