Natuur en Milieufederatie Drenthe lanceert nieuwe website

30 september 2013

Natuur en Milieufederatie Drenthe lanceert nieuwe website

De Natuur en Milieufederatie Drenthe presenteert haar nieuwe website. Wie de nieuwe website bezoekt, ziet in één oogopslag dat er veel is veranderd. Het menu en de vormgeving zijn vereenvoudigd en daarmee overzichtelijker gemaakt. Ook is er een speciale ‘doe mee’ pagina, zodat bezoekers die zich actief willen inzetten voor natuur en milieu in Drenthe alle mogelijkheden in één keer in beeld hebben.

Met het maken van de nieuwe site is gekeken naar de wensen van de gebruiker: herstructureren van het menu, een duidelijker beeld geven van de organisatie zelf en meer interactiviteit. Daarnaast kan elke pagina met behulp van de social media iconen gedeeld worden via Facebook, Twitter en LinkedIn. Wie de organisatie beter wil leren kennen kan terecht bij ‘Wie we zijn’.  Hier presenteren bestuursleden en medewerkers zich met een persoonlijke introductie.

Bij de bouw van de website zijn kostenbesparing en efficiëntie ook belangrijke uitgangspunten geweest. Het bouwen van de nieuwe website is daarom ook met meerdere Natuur en Milieufederaties opgepakt en is er gekozen voor het open source systeem WordPress.  De techniek is hedendaags en gebruiksvriendelijk, daarmee levert het tijdswinst op. De Natuur en Milieufederatie Drenthe presenteert als eerste federatie haar nieuwe website. De andere deelnemende federaties zullen dat in de komende maanden gaan doen.

We nodigen iedereen van harte uit een kijkje te nemen op www.nmfdrenthe.nl. De website is gebouwd door Friks Web & Marketing, Leeuwarden.