Natuur en Milieufederatie houdt eigen duurzaamheidsprestaties tegen het licht

27 september 2018

Natuur en Milieufederatie houdt eigen duurzaamheidsprestaties tegen het licht

Tijdens de MVO conferentie afgelopen zomer keken we samen met deelnemers van het Koplopertraject terug op een geslaagd project. Veel van de deelnemende bedrijven hebben binnen hun groepjes mooie stappen gezet. UMCG Ambulancezorg won zelfs de Koplopersprijs. Dat vraagt om een vervolg, maar niet zomaar een vervolg. Dit jaar gaan wij als Natuur en Milieufederatie zelf meedoen en houden we onze eigen duurzaamheid en circulariteit tegen het licht…

We blijven als organisator verbonden, maar vinden ook dat we het goede voorbeeld moeten geven. Hoog tijd dus om eens te kijken waar wij zelf nog winst kunnen boeken. Tijdens het traject zullen we tests doorlopen en gaan we in gesprek over alle mogelijkheden en maatregelen. Uiteindelijk komen we net als alle andere deelnemers tot een concreet actieplan. Daar kijken we enorm naar uit en we hopen uiteindelijk nog groener te worden dan we al zijn.

Er is nog ruimte vrij om deel te nemen aan de tweede ronde van het Koplopertraject. De eerste groep deelnemers was enorm enthousiast – dus grijp deze kans en doe met ons mee! In onderstaande flyer lees je wat meedoen precies inhoudt en waar je je kunt aanmelden.

We houden je op de hoogte…

Flyer Koploperproject 2018