Jan Thiesschool Rolde krijgt zonnedak

2 oktober 2013

Jan Thiesschool Rolde krijgt zonnedak

De Jan Thiesschool in Rolde onthult op 10/10 hun nieuwe zonnedak. De school heeft deze groene investering te danken aan een sponsoring van Attero via de campagne Bespaarschaap van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Op de dag van de duurzaamheid worden de zes panelen feestelijk onthuld.

Naast een feestelijke onthulling, georganiseerd door de school, zal  wethouder Wassink van gemeente Aa en Hunze een korte toespraak houden, evenals Marcel Daemen van Attero. Daarnaast zal Edwin Arends aanwezig zijn als vertegenwoordiger van Arendstechniek, die de panelen heeft geplaatst. De plaatsing van zes panelen kan de school een flinke besparing opleveren.

De Natuur en Milieufederatie Drenthe heeft van september 2011 t/m december 2012 de campagne het bespaarschaap gevoerd. Hiermee werden inwoners van Drenthe op laagdrempelige en ludieke wijze aangemoedigd energie te besparen. Als extra stimulans om mee te doen aan de campagne, leverde iedere deelname ook deze sponsoring van Attero op voor het plaatsen van een zonnedak op de Jan Thiesschool in Rolde.

Op 10 oktober willen we dit feestelijk openen op de Dag van de Duurzaamheid. Iedereen is hierbij van harte welkom. De opening vindt plaats op donderdag 10 oktober om 8.30 uur op het schoolplein van de Jan Thiesschool, Menso Altinglaan 4 in Rolde.