Isolatiecampagne ‘Drent zit er Warmpjes bij’ binnenkort van start

13 september 2016

Isolatiecampagne ‘Drent zit er Warmpjes bij’ binnenkort van start

Het lijkt buiten wel zomer, maar wij staan samen met alle partners in het Drents Energieloket al weer in de startblokken voor een vervolg op de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’. Met deze ‘Warmtetour’, willen we alle woningeigenaren in Drenthe een informeren en ontzorgen op het gebied van isolatiemaatregelen in de eigen woning. Dit doen we door het geven van allerlei praktische tips en adviezen.

Want waar dient u rekening mee te houden als u aan de slag gaat met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Wat zijn nu de belangrijke vragen die u een isolatiebedrijf, glaszetter of aannemer kunt vragen? En welke financiële mogelijkheden heeft u om de maatregelen te realiseren?

Tijdens een Warmtetour-bijeenkomst nemen we woningeigenaren mee naar het antwoord op bovenstaande vragen. Ook kunnen zij informatie krijgen bij de aanwezige bedrijven op de isolatiemarkt.

De eerste drie informatieavonden zijn inmiddels gepland:

  • Woensdag 12 oktober: Wijkcentrum ’t Brinkenhoes, Emmen
  • Donderdag 3 november: De Brinkhof, Norg
  • Dinsdag 22 november: De Boerhoorn, Zuidwolde

In november en begin december worden ook nog Warmtetour-bijeenkomsten georganiseerd in gemeente Aa & Hunze, Westerveld en Tynaarlo. Begin 2017 volgen de bijeenkomsten in Assen, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Midden-Drenthe. De data voor deze avonden worden later bekend gemaakt. Kijk voor actuele informatie op: http://www.drentziterwarmpjesbij.nl/ of houd de Facebookpagina van het Drents Energieloket in de gaten.