NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Inschrijving Dutch Agri Food Week geopend: doe mee!

Inschrijving Dutch Agri Food Week geopend: doe mee!

Van 5 tot en met 16 oktober 2018 staat Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week krijgen bezoekers bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050? Dutch Agri Food Week nodigt bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen uit om mee te doen met hun eigen event.

Vorige jaar waren er in Drenthe volop activiteiten. Zelf organiseerden we een bestuurlijke Kookpot en presenteerden we onze voedselagenda voor Drenthe en Groningen. Ook organiseerden we samen met WesterZwam, Terra Meppel en het programma Jong Leren eten een Foodevent voor de nieuwe opleiding van Terra die na de zomer start. Daarnaast kon je op bezoek bij verschillende boerderijen, waren er voor ondernemers en instanties ‘Boer-gondisch’ koken met kinderen sessies, een ontbijt voor ondernemers in de agrarische sector en een ‘Boergondisch’ diner middenin een bloemenkas. Voor een terugblik en inspiratie kijk in de Terugblik Dutch Agrifood Week 2017 (pdf).

Doe je ook mee met de 4e editie?
Het programma wordt in de komende maanden ontwikkeld door de deelnemende regio’s en partners van Dutch Agri Food Week. Gezamenlijk laten wij zien hoe we in Nederland werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. Doe je mee? Meld je nu aan.

Meer informatie vind je op de website van DAFW.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF