Heel Drenthe Duurzaam event 2017

17 februari 2017

Heel Drenthe Duurzaam event 2017

Donderdag 13 april 2017 vindt voor de vijfde keer Hét Duurzaam Drenthe event 2017 plaats. Deze keer georganiseerd door Drenthe in Transitie (DIT), IVN, de Kamer van Koophandel en de provincie Drenthe. Misschien bent u of kent u iemand met een duurzaam initiatief of bedrijf. Meld u zich dan aan voor de jubileumeditie van Hét Duurzaam Drenthe event 2017! 

Programma donderdag 13 april
André Faaij, directeur van de Energy Academy in Groningen, zal als dagvoorzitter de aanwezigen door het programma leiden. Deelnemers kunnen zich laten adviseren op de Date Plaza, kennismaken met duurzame ondernemers en kiezen uit aansprekende workshops.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door Kiemkr8. Zij nemen je mee in de trends op het gebied van eten in Drenthe. Enerzijds is er de drang te weten waar je eten vandaan komt, anderzijds zijn we als consument gemakzuchtig. Wat zijn de kansen voor boeren, verwerkers, retail, horeca en logistiek? Of meld je aan voor de workshop die inzoomt op het kiezen van jouw volgende duurzame stap.

Waar, wat, hoe?
Meld je aan via deze link. Tijdens het event worden de winnaars bekend gemaakt. Zorg dat je er dan bij bent! De winnaar ontvangt een voucher t.w.v. 2.000 euro en eeuwige roem. Ook is er dit jaar een publieksprijs. Kijk voor meer informatie op www.drenthe.nl/duurzamedates.

Locatie: Provinciehuis Drenthe, Westerbrink 1, 9405 BJ Assen
Tijd: 12:30 uur – 17:00 uur
Het officiële programma start om 13:15 uur.