De Groene Agenda Drenthe: Weet wat voor groens u kunt doen!

12 juli 2011

De Groene Agenda Drenthe: Weet wat voor groens u kunt doen!

Graag attenderen wij u op onze vernieuwde Groene Agenda, waar in Ziezo! 4  al even aandacht aan besteed is. De Groene Agenda geeft een overzicht van alle natuur- en milieuactiviteiten in Drenthe.

Op verzoek van velen hebben wij deze Groene Agenda ook losgekoppeld van de Ziezo!, zodat we u beter en sneller kunnen infomeren over groene activiteiten in (de buurt van) Drenthe.

U kunt de Groene Agenda geheel kosteloos elke twee weken in uw mailbox ontvangen. De Groene Agenda is van en voor iedereen. Dit houdt in dat iedereen activiteiten mag aanleveren, zolang ze groen en interessant zijn voor Drenthe. En iedereen kan zich natuurlijk abonneren op de Groene Agenda.

We hebben de Groene Agenda in een nieuw jasje gestoken. Het is vanaf nu mogelijk de activiteiten te zoeken op datum en type activiteit. En doordat alle activiteiten overzichtelijk worden weergegeven op de kaart van Drenthe, kunt u meteen zien welke activiteiten bij u in de buurt worden georganiseerd. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om uit te zoeken wat voor groens u kunt gaan doen!

Wilt u: