Greenchoice steunt decembermaand Be Schaap

8 december 2011

Greenchoice steunt decembermaand Be Schaap

In december staat het bespaarschaap in het teken van verlichting. Door slim en bewust om te gaan met uw verlichting, kunt u veel energie besparen. Be Schaap laat deze maand dan ook graag zien wat u allemaal kunt doen om uw huis gezellig en duurzaam te verlichten. De maandactie van december wordt gesponsord door de energiemaatschappij Greenchoice.

Inmiddels doen al meer dan 600 mensen mee aan het bespaarschaap.nl. Voor de maand december heeft Be Schaap dan ook iets speciaals bedacht. Samen met Greenchoice bieden we de bespaarschapen weer bijzondere aanbiedingen en tips.

Greenchoice stelt 50 klimaatcalculators beschikbaar voor iedereen die zijn/haar huidige stroomleverancier vergelijkt op de productie van windenergie, zonne-energie en biomassa met Greenchoice. Besluit u dan ook nog over te stappen op 100% groene energie van Greenchoice? Dan ontvangt u een LED-lampenpakket ter waarde van € 15,-.

Hoe groen is jouw energie?
Om uw huis te verlichten, koopt u energie in van een energiemaatschappij. Energiemaatschappijen leveren stroom: grijze stroom en groene stroom. U kunt zien hoeveel procent van de stroom groen, grijs of onbekend is. Deze informatie komt van het stroometiket waarin de leveranciers minimaal één keer per jaar moeten laten zien hoe de geleverde stroom is opgewekt. Door mee te doen aan deze maandactie, komt u erachter hoe groen uw energie is.

Nieuwe acties
Daarnaast geeft Be Schaap ook deze maand weer allerlei nieuwe tips over energie besparen met verlichting. Op bespaarschaap.nl kunt u nieuwe online acties doen om bespaarpunten te sparen en staan er weer nieuwe producten in de webshop. Wacht niet langer en doe ook mee op bespaarschaap.nl.

Meer informatie
Bekijk de nieuwe maandactie van het bespaarschaap.