Goed Geld Gala Nationale Postcode Loterij

15 februari 2011

Goed Geld Gala Nationale Postcode Loterij

Tijdens haar jaarlijkse Goed Geld Gala in museum Singer Laren, afgelopen woensdag, heeft de Nationale Postcode Loterij cheques uitgereikt aan De Natuur en Milieufederaties. Hieronder ziet u een foto-impressie.

Foto 1
Rita Kwakkestein, secretaris van De Natuur en Milieufederaties en Volkert Vintges, directeur van de Gelderse Milieufederatie en lid van het dagelijks bestuur van De Natuur en Milieufederaties, ontvangen uit handen van Marieke van Schaik, managing director van de Nationale Postcode Loterij, de cheque van 2.250.000 euro. Foto: Roy Beusker

Foto 2
Vertegenwoordigers van De Natuur en Milieufederaties, Stichting DOEN en de HIER Klimaatcampagne zijn in hun nopjes met de cheque van 13,5 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij voor de oprichting van het energiebedrijf van de toekomst: We Generate! Nina Tellegen, directeur Stichting DOEN, nam de cheque samen met Volkert Vintges (schuin achter haar op de foto) van De Natuur en Milieufederaties in ontvangst. Volkert Vintges is directeur van de Gelderse Milieufederatie en lid van het dagelijks bestuur van De Natuur en Milieufederaties. Rechts van Nina Tellegen staat Rita Kwakkestein, secretaris van De Natuur en Milieufederaties.