NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Gangmakers on Tour: Hoogstandjes in de horeca en vrijetijdseconomie

Gangmakers on Tour: Hoogstandjes in de horeca en vrijetijdseconomie

LET OP GEANNULEERD WEGENS ZIEKTE: NIEUWE DATUM VOLGT SNEL

Circulaire economie buzzt; bij overheden, in het onderwijs, de zorg, de bouwwereld, textielbranche, noem het maar op. Maar hoe zit het met het horecabedrijf en de recreatiesector? Ze zijn van aanzienlijk belang voor Drenthe – én het uithangbord van de provincie. Ondernemers in deze sectoren zijn onmisbaar voor een Circulair Drenthe. Donderdag 25 januari gaan we daarom tijdens de tweede tourdag van Gangmakers on Tour: Hoogstandjes in de Horeca en vrijetijdseconomie in op de innovatie, trends en voortrekkersrol van de branche.

Tijdens elke editie gaan we in gesprek met voorlopers, ondernemers en gangmakers in circulair ondernemen. Het programma zal vol staan met interviews, interactie en sprekende businesscases. Deze avond zal hierop geen uitzondering zijn.

Zie jij ook een horeca en vrijetijdseconomie voor je waarin zuinig met grondstoffen wordt omgegaan? Wil je zelf ook de eerste stappen zetten? Bij deze ben je van harte uitgenodigd! Aanmelden is wel noodzakelijk, via de link in de programmaposter.

We hopen jullie allemaal te zien op donderdag 25 januari, 19:00 uur. Vanwege de vele enthousiaste reacties na afloop van de vorige bijeenkomst ook deze keer weer bij Garage TDI in Assen.

Meld je aan door op de poster te klikken, onderaan de pagina!
Voorproefje? Kijk hier de teaser van de film over de vorige bijeenkomst: Baanbrekend bouwen.
Een uitgebreid artikel lees je hier.

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF