Expeditie langs Drentse impact ondernemers: meld je gratis aan!

9 juni 2022

Expeditie langs Drentse impact ondernemers: meld je gratis aan!

reflectie van natuur in bol

Ben jij een ondernemer en wil je (meer) sociale en duurzame impact maken? Of werk je bij de gemeente, een woningcorporatie, zorgorganisatie of andere instelling en wil je hiermee aan de slag? Ga dan op woensdag 6 juli 2022 met ons op expeditie langs spraakmakende Drentse impact ondernemers! De expeditie wordt georganiseerd vanuit het Actieprogramma Impact Ondernemen. Meedoen is gratis. We vertrekken om 9:30 uur vanaf de James Cookstraat 20 in Emmen en maken een tour langs verschillende inspirerende koplopers uit de regio. Aan het eind van de expeditie weet je wat er speelt op het gebied van impact ondernemen bij jou in de buurt en wat je zelf kunt doen om duurzame en sociale impact te maken met jouw organisatie. Samen kan er al heel veel!

Datum: woensdag 6 juli 2022
Locatie: James Cookstraat 20 in Emmen
Tijd: vanaf 09:15 uur

In de ochtend vertrek je met een bus vanuit Emmen, samen met andere mensen die bezig zijn met impact ondernemen. De bus gaat langs vier locaties waar je een rondleiding krijgt bij inspirerende koplopers. Daarnaast krijg je onderweg naar de locaties tijd om elkaar te ontmoeten en inspireren, luister je naar interessante ‘impact-talks’ en geniet je van een door ons verzorgde, gezonde en gratis lunch.

Programma

9:15 uur: inloop (James Cookstraat 20 in Emmen)

9:30 uur: ontvangst en kick-off bij VEPA

9:45 uur: start expeditie langs vier koplopers:

  • VEPA: duurzaam produceren en circulair inrichten
  • BORK Groep: circulaire demontage en sloopwerken
  • Avitec B.V.: infrastructuur, techniek, milieu en inclusie
  • Intergas Verwarming B.V.: energietransitie, hybride en waterstof

14:30 uur: afsluiting met hapje en drankje bij VEPA

Aanmelden

Meld je snel aan voor de expeditie door onderstaand aanmeldformulier (of klik hier) in te vullen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar in de bus.

De expeditie impact in de regio is een initiatief vanuit het Actieprogramma Impact Ondernemen en wordt georganiseerd door GreenDrinks Zuidoost-Drenthe en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Tags: