Evenement HIER opgewekt

1 oktober 2013

Evenement HIER opgewekt

Op 15 november 2013 komt iedereen die betrokken is bij lokale energieopwekking bij elkaar in Amersfoort. Initiatieven, VvE’s, gemeenten, corporaties, provincies en serviceverleners. Om te leren, te delen en te ontmoeten. Het Evenement HIER opgewekt is hét evenement voor en door lokale duurzame energie initiatieven. 

Vorig jaar organiseerden de HIER Klimaatcampagne, e-Decentraal en de Natuur en Milieufederaties het evenement voor de eerste keer. En met succes. De 650 bezoekers beoordeelden het evenement met een 8. Dit jaar is het evenement nóg interactiever. Op deze site houden we je op de hoogte van het programma.

 De grote belangstelling voor het Evenement HIER opgewekt 2012 is een duidelijk signaal dat lokaal duurzaam aan de vooravond van doorbreken staat. Het is geweldig om te zien dat grote aantallen burgers, bedrijven, woningcorporaties en gemeenten werken aan lokale duurzame energieopwekking. Koplopers hebben laten zien dat het kan en steeds meer initiatieven volgen! Nu moeten we mainstream zien te worden.

  • De kennis en ervaring die we opdoen delen.
  • Elkaar inspireren en verder helpen.
  • Laten zien dat er ontzettend veel kan.
  • Met z’n allen de schouders eronder.

De HIER Klimaatcampagne, e-Decentraal en de Natuur en Milieufederaties faciliteren en stimuleren deze ontwikkeling. De HIER Klimaatcampagne doet dat in HIER opgewekt, een samenwerkingsproject met de Natuur- en Milieufederaties en e-Decentraal doet dat als branchevereniging voor lokale en decentrale duurzame energie.

Meer informatie en aanmelden
Op de website www.evenementhieropgewekt.nl vindt u meer informatie en kunt u zich anamelden voor dit evenement