NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Drent zit er steeds warmer bij

Drent zit er steeds warmer bij

De komende wintermaanden gaat het Drents Energieloket de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’ voeren. Samen met de Drentse gemeenten organiseert het loket Bespaarmarkten om inwoners te informeren over woningisolatie en duurzame verwarming. Energie besparen kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door je beglazing te vervangen of je kruipruimte te isoleren. Misschien heeft u al een goed geïsoleerde woning en wilt u alles weten over warmtepompen en gasloos wonen? De komende maanden vertelt het Drents Energieloket u alles over energie besparen – en hoe u in stappen richting energieneutraal wonen gaat.

Bespaarmarkten

Op de Bespaarmarkt geven verschillende partijen korte presentaties over woningisolatie en duurzame verwarming. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt. Hier kunt u direct in gesprek met diverse regionale bedrijven op het gebied van isolatie en duurzame verwarming. Het Drents Energieloket is aanwezig om u te helpen met een onafhankelijk advies. Eventuele lokale partijen zoals energiecoöperaties of Buurkrachtteams zijn aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. De volgende Bespaarmarkten staan gepland op:

  • Woensdag 21 november, Dorpshuis de Alke, Alteveer (de Wolden) vanaf 19.30 uur
  • Maandag 26 november, Van der Valk Hotel, Assen, vanaf 19.30 uur
  • Donderdag 13 december, gemeentehuis Hoogeveen, vanaf 19.30 uur

U kunt zich alvast aanmelden via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden

Er volgen de komende maanden nog meer Bespaarmarkten en activiteiten. Kijk voor een actueel overzicht op: www.drentsenergieloket.nl/drentziterwarmpjesbij.

Stel je vraag

Heeft u een vraag over energiebesparing in uw woning? Of wilt u een telefonisch adviesgesprek aanvragen? Kijk op www.drentsenergieloket.nl of bel op maandag- en donderdagmiddag van 13.30-17.00 uur en dinsdag- en vrijdagochtend van 9.00-12.00 uur naar de lokettelefoon in Assen: 085 – 792 01 58.

Samenwerking

De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF