Doe mee aan Kijkdozen wedstrijd

7 februari 2013

Doe mee aan Kijkdozen wedstrijd

In aanloop naar Festival Groen Drenthe, organiseren we een kijkdozen wedstrijd. Hiermee willen we zoveel mogelijk creatieve ideeën losmaken over de toekomst van Drenthe. We hebben hiervoor een leuk filmpje gemaakt.

Bekijk het filmpje op youtube.

De winnaar ontvangt een tablet. De nummers 2 en 3 een spannende excursie in de natuur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens Festival Groen Drenthe op 22 maart in de gouverneurstuin te Assen.

Heb jij ideeën over de groene toekomst van Drenthe? Laat je ideeën zien! Maak een kijkdoos over jouw groene Drentse toekomst en maak er foto’s van. De foto’s kan je mailen naar communicatie@nmfdrenthe.nl.

De inzendingen worden geplaatst  op de fanpage van de Natuur en Milieufederatie Drenthe op Facebook. Hier kan iedereen ook stemmen op hun favoriete kijkdoos.

Tentoonstelling kijkdozen
Zorg ervoor dat jouw kijkdoos vóór 15 maart afgeleverd is bij de Natuur en Milieufederatie Drenthe, Hertenkamp 6 te Assen. Tijdens het Festival Groen Drenthe op 22 maart worden de kijkdozen namelijk tentoongesteld in het Drents Museum.

Meer informatie?
Mail naar communicatie@nmfdrenthe.nl