De Natuur en Milieufederaties maken maatschappelijke impact zichtbaar

2 augustus 2018

De Natuur en Milieufederaties maken maatschappelijke impact zichtbaar

De eerste tekst die je tegenkomt op onze website is: “De Natuur en Milieufederatie Drenthe werkt voor en met mensen aan een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap.”. Daar is geen woord van gelogen. Dagelijks zetten we ons, samen met alle collega’s door het land (er zit een Natuur en Milieufederatie in iedere provincie), in voor een mooie, groene en duurzame regio. Maar wat betekent dat nou écht?

Om daar achter te komen meten we jaarlijks de impact die we met onze inzet bereiken. Dat doen we zodat onze supporters en partners inzicht krijgen in de resultaten van ons werk. Maar ook om ieder jaar weer te leren en onze projecten beter te maken.

We meten hoeveel mensen we als Natuur en Milieufederaties in het land bereiken, met hoeveel lokale organisaties en initiatieven we samenwerken, of we het bedrijfsleven kunnen bewegen om duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsvoering en in hoeverre het ons lukt invloed uit te oefenen op beleid. In onderstaande afbeelding geven we van de resultaten een mooi overzicht:

Ben je door dit overzicht nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over onze impact? Lees de Insights van onze Impactmeting 2017 (PDF)

Enthousiast geworden over ons werk? Sluit je dan hier aan bij onze supporters. Het is gratis, je kunt eerste rang zitten bij al onze evenementen, meepraten, jaarlijks met ons en de andere fans op pad en nog veel meer…

Maandelijks op de hoogte blijven kan ook via onze nieuwsbrief: de Ziezo!