Conferentie Zonne-energie 2013

13 mei 2013

Conferentie Zonne-energie 2013

Op 15 en 16 mei vindt in Breukelen de conferentie Zonne-energie 2013 plaats. Een conferentie voor  alle ketenpartijen, die zich bezig houden met zonne-energie.

Tijdens de conferentie zal o.a. ingegaan worden op thema’s als: Salderen Light bij collectief opwekken, samenwerking tussen netbeheerders en lokale zonne-energie coöperaties, de mogelijkheden voor financiering van lokale initiatieven en de rol van gemeenten bij lokale projecten.

Solar Green Point, De Groene Reus en burgerinitiatief Duurzaam Hoonhorst zijn aanwezig om de ervaringen van hun initiatief met u te delen. Daarnaast zijn experts van o.a. NMa, Netbeheer Nederland en  Eneco aanwezig om antwoorden te geven op vragen die nu spelen. Ook het Servicepunt Lokale Energie van de Natuur en Milieufederatie Drenthe geeft een presentatie.

De conferentie is speciaal ontwikkeld voor lokale coöperaties, woningbouwcorporaties, natuur- en milieufederaties,  energieleveranciers, netbeheerders, decentrale overheden, producenten/installateurs van zonnepanelen/zonneboilers, projectontwikkelaars en (juridisch) adviseurs. Voor lokale energie coöperaties geldt een sterk gereduceerde prijs van € 299,- (ex. BTW) voor twee dagen.

De conferentie wordt georganiseerd door IIR, op 15 & 16 mei 2013 – Van der Valk Hotel, Breukelen.

Meer informatie
www.iir.nl/zonne-energie