Bespaarschaap verovert Drenthe

26 september 2011

Bespaarschaap verovert Drenthe

Doe mee met de maandactie van september Op pad met Be’s kudde en maak kans op een gratis uitje met de schaapskudde. Als je meedoet, ontvang je ook 25 extra bespaarpunten! Deze actie is onderdeel van het bespaarschaap, de energiebesparingscampagne van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Al meer dan 500 mensen doen mee, jij toch ook?

Wanneer je je voor 1 oktober aanmeldt bij het bespaarschaap, maak je kans op een dagje op pad met de schaapskudde van het Hijkerveld of het Doldersummerveld. Be verloot onder alle aanmelders acht gratis excursies voor twee personen, inclusief lunch. Deze actie wordt gesponsord door Stichting Het Drentse Landschap.

Het bespaarschaap
Besparen op je energierekening en laten zien hoe leuk en gemakkelijk het is. Dat is waar de nieuwe energiebesparingscampagne ‘het bespaarschaap’ om draait. Be Schaap – Drents, goed geïsoleerd en gezellig kuddedier – laat de komende tijd op verrassende wijze zien hoe je energie bespaart. Wij nodigen iedereen uit om mee te doen, individueel of in groepsverband!

Door mee te doen met het bespaarschaap, vermindert niet alleen je energieverbruik. Met het uitvoeren van acties, spaar je punten. Deze punten kun je inzetten voor leuke producten. Zo heeft Be Schaap een unieke klikosticker laten maken en een ja/nee sticker voor op je brievenbus. Ook kun je sparen voor kortingen op energiezuinige en –besparende producten.

Steun de schaapskuddes
Naast de standaardacties, brengt Be iedere maand een thema extra onder de aandacht, waarmee je voor verrassende cadeaus spaart. In de maand september draait het om de schaapskuddes. Be verloot niet alleen gratis excursies Op pad met Be’s kudde onder alle aanmelders, ook doneert ze €2,- voor elke deelnemer die zijn meterstanden bijhoudt.

Van A naar Be
De maand oktober staat in het teken van duurzame mobiliteit. Be Schaap gaat laten zien wat je allemaal kunt doen om je duurzamer te vervoeren. Samen met de autodealers in Drenthe brengen we niet alleen de nieuwste snufjes op dit gebied voor het voetlicht, ook verloten we 20 cursussen Het Nieuwe Rijden!

Meer informatie
Kijk op www.bespaarschaap.nl om meer te lezen over deze campagne en natuurlijk om je aan te melden bij het bespaarschaap.

Contactpersoon
Judith Boekel (j.boekel@nmfdrenthe.nl)

– See more at: http://nmfdrenthe.malengo.nl/NatuurenMilieufederatieDrenthe/Nieuws/Klimaatenenergie/Ziezo7-2011/Bespaarschaap_verovert_Drenthe.aspx#sthash.BxcUsDur.dpuf