Bespaar Schaap isoleert: wat doe jij?

4 januari 2012

Bespaar Schaap isoleert: wat doe jij?

Ook in 2012 blijft de Natuur en Milieufederatie Drenthe met het bespaarschaap aandacht vragen voor energiebesparing in de woning. Al ruim 600 mensen zijn het afgelopen half jaar hard aan de slag gegaan om hun energieverbruik te verminderen en hebben gespaard voor mooie energiebesparende producten. Be Schaap blijft zoeken naar enthousiaste deelnemers. Iedereen kan meedoen via www.bespaarschaap.nl.

Het bespaarschaap laat zien hoe leuk en gemakkelijk energie besparen is. Elke maand zijn er nieuwe acties waarmee je punten kunt verdienen. Deze punten kun je inzetten voor aantrekkelijke kortingen en leuke producten van Be Schaap. In januari staat het bespaarschaap in het teken van isolatie. Door goed te isoleren kun je jaarlijks veel geld besparen. De investering verdien je vaak binnen een paar jaar al weer terug via een lagere energierekening.

De maandactie richt zich deze keer op de tocht in je huis. Een woning verliest warmte via ramen en muren, via het dak en via de vloer van de begane grond. Isolatie van deze oppervlakten vermindert het warmteverlies en verbetert het comfort in huis. Isolatie voorkomt dus een hoge energierekening en onnodige milieubelasting én levert meer comfort op in huis.

Be Schaap verloot deze maand een aantal unieke tochtrollen onder alle deelnemers aan de maandactie. Hiermee voorkom je ongewenste koude via een deur of raam. Ook biedt Greenchoice iedereen die overstapt op 100% groene stroom, een isolatiepakket ter waarde van € 15,-. Zo begin jij super groen aan 2012!