Be Schaap geeft gratis uitstapjes met schaapskuddes weg

2 september 2011

Be Schaap geeft gratis uitstapjes met schaapskuddes weg

Be Schaap geeft in de maand september acht gratis excursies ‘op pad met Be’s kudde’  voor twee personen weg. De icoon van de Drentse energiebesparingscampagne ‘het bespaarschaap’ verloot deze gezellige uitstapjes onder iedereen die zich vóór 1 oktober aanmeld Ga snel naar bespaarschaap.nl en doe mee!

Wie meedoet aan het bespaarschaap, krijgt door het uitvoeren van energiebesparingsacties bespaarpunten. Deze kun je inzetten voor leuke producten van Be Schaap. De maand september staat in het teken van de schaapskuddes in Drenthe.

Het Drentse Landschap heeft op het Hijkerveld en het Doldersummerveld schaapskuddes die een groot deel van het jaar dagelijks met de herder het veld op gaan. Jij maakt kans op een dagje uit met één van deze schaapskuddes, als je je in de maand september aanmeldt bij het bespaarschaap. Deze actie wordt gesponsord door Stichting Het Drentse Landschap.

Steun het heideschaap
Door in de maanden september tot en met december via bespaarschaap.nl actief je meterstanden bij te houden, steun je de schaapskuddes. Be doneert € 2,- aan de schaapskuddes voor elke deelnemer die meedoet aan de meterstandenactie!