Anloo Vergroent: Samen in beweging voor duurzaamheid!

18 maart 2019

Anloo Vergroent: Samen in beweging voor duurzaamheid!

“Onze wereld blijft alleen mooi en leefbaar als we ons daar met zijn allen voor inzetten. Maar hoewel veel mensen zich zorgen maken over klimaat en milieu, lijkt de vervolgstap naar zorgzaam gedrag vaak groot..”

Anloo Vergroent is één van de initiatieven die wij vanuit de Energiewerkplaats ondersteunen. In en om het dorp Anloo en de Magnuskerk werken zij aan kleine stapjes richting duurzaamheid. Samen kunnen we het verschil maken. Anloo Vergroent inspireert mensen in de omgeving tot zorg voor de aarde, met hart en handen. Anloo Vergroent werkt daarbij met verschillende thema’s en activiteiten, want duurzaamheid is heel breed en gaat ons hele bestaan aan. Ontdek in 1,5 minuut op youtube wat ze doen! (https://www.youtube.com/watch?v=dKnAmpKbl10, ook te vinden via anloovergroent.nl).

Zet met (jo)uw stem duurzaamheid en Drenthe op de kaart!

Anloo vergroent is winnaar geworden van de Drentse editie van Kern met Pit! Dit is een initiatief van de KNHM (de vroegere ‘Heidemij’) voor projecten die de directe leefomgeving verbeteren. Op 30 maart mogen zij voor Drenthe naar de landelijke finale! Internetstemmen bepalen er voor de helft de uitslag. Op kernmetpit.nl of via de link op anloovergroent.nl kun je stemmen van 8 tot 28 maart. 

(Jo)uw stem voor Anloo vergroent:

  • zet duurzaamheid en Drenthe op de kaart
  • benadrukt dat duurzaamheid iedereen aangaat en dat we elkaar daarbij kunnen inspireren
  • helpt niet alleen de eigen leefomgeving, maar die van iedereen mooi te houden!

Breng hier jo(uw) stem uit