Webinar Drents Energieloket – Isoleren

Webinar Drents Energieloket - Isoleren

23 maart 2021 - 23 maart 2021
19:00

Dat veel inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning is te merken bij het Drents Energieloket. Bij al dat verbouwen komen er logischerwijs namelijk veel vragen naar boven. Kan ik subsidie krijgen als ik mijn woning verduurzaam? Hoe isoleer ik mijn huis het beste? En waar betaal ik dat allemaal van?

Daarom organiseren we een viertal webinars (het eerste webinar over financiële regelingen heeft 16 maart plaatsgevonden), waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

Waarover gaan we het hebben?


Bij het tweede webinar dat op 23 maart plaatsvindt, gaan we dieper in op Isoleren; van vloer tot dak. Je krijgt uitleg over de manieren waarop je je woning kunt isoleren. We gaan het hebben over isolerend glas en spouwmuur-, dak- en vloerisolatie en over het rendement dat je daar uit haalt.
Ventileren bij verwarmen staat centraal in ons derde webinar (6 april) . We zullen het hebben over het creëren van een gezond thuisklimaat. Vooral nu we door corona veel thuis werken is het gewenst een warme werkplek te hebben, waar voldoende frisse lucht aanwezig is. Maar hoe doe je dat zonder veel energie verloren te laten gaan?
Tijdens het laatste en vierde webinar (21 april) zullen we dieper ingaan op het onderwerp Opwek en zon. Nu het voorjaar dichterbij komt is het interessant om te kijken naar energie die we uit de zon kunnen halen. En we bekijken of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw dak.

Je kunt je nu aanmelden voor de webinars door hier te klikken!

De webinars zullen worden uitgezonden in maart en april. Kun je er niet live bij zijn? De webinars zijn achteraf ook terug te kijken via deze pagina

Terug naar agenda

Webinar Drents Energieloket – Isoleren

Hertenkamp 6, Assen, Netherlands