NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Moestuincursus – 4 avonden

Moestuincursus – 4 avonden

Organisatie:Velt Eco van Grond tot Mond

Tijd:19.00 - 21.30 uur

Datum:12 februari 2019

Locatie:Bibliotheek Coevorden

Adres:Haven 4, Coevorden

Bezoek website

Wil je meer weten over je eigen groente verbouwen? Heb je al een beetje ervaring maar loop je tegen vragen aan waar je (nog) geen antwoord op weet? Vind je het leuk om onder leiding van een ervaren docente je moestuinplannen uit te werken? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Binnenkort start de Velt afdeling ECO van Grond tot Mond in Coevorden haar moestuincursus. Voor beginners en licht gevorderden, maar ook meer ervaren tuinders kunnen veel van deze cursus leren. 

Wanneer? Dinsdag 12 februari, dinsdag 26 februari, dinsdag 12 maart en dinsdag 26 maart 2019. We starten om 19.00 uur en de verwachte eindtijd is 21.30 uur.

Kosten: Velt leden en leden van Bibliotheek Coevorden betalen € 60 voor de cursus, inclusief 2 consumpties per lesavond. Niet Velt leden betalen € 75 voor de cursus, inclusief 2 consumpties per lesavond. Alle cursisten ontvangen de Velt publicatie “Ecologisch tuinieren voor beginners” gratis op de eerste avond van de cursus. Tevens worden na iedere lesavond digitaal hand-outs aan de cursisten gemaild met alle informatie van de lesavond beknopt weergegeven.

Groepsgrootte: De cursus start bij minimaal 11 inschrijvingen. Maar we willen de groep ook niet te groot maken om iedereen optimaal aandacht te geven. Inschrijving voor de cursus wordt daarom gesloten bij 20 deelnemers.

De docente: Mirjam Weisscher van Smakelijk Erf in Nieuw-Amsterdam en beëdigd Velt lesgever.

Inschrijven: Inschrijven kan door te mailen naar moestuincursuscoevorden@gmail.com Vermeld daarin: aanmelding moestuincursus Velt, je naam, adres en telefoonnummer en je Velt lidmaatschapsnummer (indien van toepassing). Je inschrijving wordt bevestigd per mail waarin ook de betalingsgegevens zijn opgenomen.

Eerst nog meer weten? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rosanne van ’t Slot-van Baalen via e-mail moestuincursuscoevorden@gmail.com

Meer informatie over Velt, de voordelen van het lidmaatschap en de leerzame boeken vind je op www.velt.nu. Ook tref je hier informatie aan over onze afdeling. Kijk maar op www.velt.nu/ecovangrondtotmond. Boeken van Velt kunnen op de lesavonden aangeschaft worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF