NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Manifestatie Heel Drenthe Zoemt

Manifestatie Heel Drenthe Zoemt

Organisatie:Natuur en Milieufederatie Drenthe

Tijd:10.00 - 12.30 uur

Datum:17 november 2017

Locatie:Provinciehuis Drenthe

Adres:Westerbrink 1, Assen

Bezoek website

Vrijdag 17 november organiseert de Natuur en Milieufederatie Drenthe de manifestatie Heel Drenthe Zoemt – Op zoek naar een biodivers agrarisch landschap

Het agrarisch landschap in Drenthe vormt een belangrijk leefgebied voor verschillende planten en diersoorten. Het afgelopen jaar is er in Drenthe aandacht voor deze biodiversiteit van de bermen en het boerenland gekomen. Provinciale Staten hebben unaniem de motie boerenlandvlinders aangenomen. Een motie voor een gemeenschappelijke aanpak en provinciaal programma voor versterking van de biodiversiteit van het agrarisch landschap. Met de campagne Heel Drenthe Zoemt laten natuurorganisaties samen met de provincie zien wat er leeft.

Tijdens de manifestatie Heel Drenthe Zoemt praten we u bij. Hoe staat het ervoor met de soorten in de bermen en het boerenland? Welke mooie voorbeelden zijn er al? Wat kan er nog beter? Samen gaan we op zoek naar een inspirerende gemeenschappelijke aanpak voor versterking van biodiversiteit in het agrarisch landschap.

Voor het programma en aanmelding klik hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF