Lentefeest op Landgoed Vennebroek

Lentefeest op Landgoed Vennebroek

1 april 2024 - 1 april 2024
10.00 - 16:00 uur

Kom langs en vier het voorjaar

Natuurmonumenten organiseert op Tweede Paasdag het zeer succesvolle lentefeest op landgoed Vennebroek in Paterswolde. Dit jaar niet op De Onlanderij, maar op het Landgoed Vennebroek. Een feest dat je niet mag missen en waarbij je niet kunt ontkomen aan alles wat het voorjaar zo heerlijk maakt! Lammetjes, paaseieren, wilde bloemen, vogelgekwetter en heerlijke versnaperingen maken deze dagen tot een echt voorjaarsfeest!

Op maandag 1 april word je persoonlijk verwelkomt door onze boswachters tussen 10.00 – 16:00 uur. Er zijn volop activiteiten als vogels spotten, een vogelnest bouwen of een rondje over de wildernisbaan. In de kapschuur bij de boswachters staan lammetjes en hun moeders. Om het feest compleet te maken mag een duik in de strobak natuurlijk niet ontbreken! De entree voor leden van Natuurmonumenten en OERRR is gratis, niet leden betalen een toegang van €2,50 per persoon.

Kom per fiets

Kom je op de fiets naar het Lentefeest? Dan krijg je van de boswachters een klein cadeautje. Fietsen kunnen geparkeerd worden op het grasveld aan de Hoofdweg ter hoogte van de ingang van landgoed Vennebroek. Auto’s kan je parkeren op de openbare parkeerplaats aan de Hooiweg 196. Vanaf de parkeerplaats is het een kleine 2 kilometer lopen over landgoed de Braak naar het Lentefeest. Kan jij onderweg alle paaseieren vinden?

Terug naar agenda

Lentefeest op Landgoed Vennebroek

Hoofdweg 251, Paterswolde, Netherlands