Landelijke ijsvogeldag

Landelijke ijsvogeldag

24 februari 2024 - 24 februari 2024
11.00 - 15.00 uur

LET OP! Op dit moment is het maximale aantal bezoekers bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden, je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Kijk voor meer info op de website

 

Vijfde Landelijke IJsvogeldag in Beilen

Op zaterdag 24 februari 2024 is Beilen de plaats waar dit keer de Landelijke IJsvogeldag wordt gehouden. Doel van de Landelijke IJsvogeldag is om ijsvogelonderzoekers, ijsvogeltellers en andere belangstellenden bijeen te brengen. Door het houden van een aantal verschillende presentaties vindt uitwisseling van kennis en informatie plaats, worden nieuwe contacten gelegd.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken wordt de Landelijke IJsvogeldag ieder jaar in een andere provincie gehouden. Na het grote succes van de vorige landelijke dagen worden ook nu weer veel deelnemers verwacht.

Het voorlopige programma zit opnieuw vol met interessante lezingen en mooie beelden van liefhebbers, deskundigen en experts. Het is dé jaarlijkse kans om veel nieuwe informatie te horen en te zien over de mooiste vogel van Nederland!

De daadwerkelijke programmering zal op een later moment volgen.

Meer informatie en aanmelden:  https://www.ijsvogels.nl/ijsvogeldagen/

Voor vragen kun je contact opnemen met Jelle Harder, de landelijke organisator via jelleharder@hetnet.nl

Deze editie van de Landelijke IJsvogeldag wordt ondersteund door o.a. Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek Nederland.

Terug naar agenda

Landelijke ijsvogeldag

Beilen, Netherlands