Informatiebijeenkomst vrijwilligers Into Nature

Informatiebijeenkomst vrijwilligers Into Nature

12 juli 2023 - 12 juli 2023
19.00

Into Nature zoekt vrijwilligers | informatiebijeenkomst 12 juli

Voor deze zomer is Into Nature op zoek naar vrijwilligers voor de buitententoonstelling Into Nature: Time Horizons rond Drouwen en het LOFAR-gebied. Into Nature wordt mede gedragen door een uitgebreide groep enthousiaste vrijwilligers, die bij hun werkzaamheden genieten van de kunst, de prachtige natuur in Borger-Odoorn en de leuke contacten met bezoekers en collega’s.

Ben je nieuwsgierig naar wat Into Nature allemaal doet in Borger-Odoorn, wil je je misschien aanmelden als vrijwilliger? Houd je van kunst, van natuur, of van allebei? Dan ben je van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst in het Hunebedcentrum in Borger op woensdag 12 juli om 19.00 uur. 

Into Nature is een organisatie die kunstwerken van (inter)nationaal vooraanstaande kunstenaars verbindt aan de bijzondere kenmerken van het Drentse landschap en actuele maatschappelijke vraagstukken. In 2022 was en in 2023 is het programma van Into Nature te zien in de gemeente Borger-Odoorn. Dit voorjaar vindt een programma met doorlopende activiteiten plaats en van augustus tot en met oktober 2023 pakt Into Nature weer uit met een internationale kunstroute die bezoekers (dit waren er vorige editie 25.000) wandelend en fietsend het prachtige landschap van Drouwen en het LOFAR-gebied laat ontdekken.

De werkzaamheden van vrijwilligers zijn heel divers. Er kan onder meer gekozen worden uit het ontvangen en op weg helpen van bezoekers, uitgifte en/of controle van toegangsbewijzen, verstrekken en innemen van tablets, uitleg bij een aantal kunstwerken op de routes en een lichte vorm van toezicht op de kunstwerken. Klik hier voor het volledige overzicht van de werkzaamheden.

Wie deel uit wil maken van deze groep kunstminnende doeners en genieters en vrijblijvend aansluiting bij de groep wil verkennen, kan zich aanmelden via vrijwilligers@intonature.net. Je ontvangt dan een beschrijving van de werkplekken en een intakeformulier.

Voor meer informatie ben je van harte welkom op woensdag 12 juli in het Hunebedcentrum in Borger, tijdens de informatiebijeenkomst.

>> Inloop met koffie en thee: 19.00 uur

>> Programma onder leiding van artistiek leider Hilde de Bruijn: 19.15 uur

Mocht je vragen hebben, dan kan contact worden opgenomen met vrijwilligerscoördinator Klaas Jan Cats via 06-23 27 18 16 of vrijwilligers@intonature.net.

 

Terug naar agenda

Informatiebijeenkomst vrijwilligers Into Nature

Hunebedcentrum, Hunebedstraat, Borger, Netherlands