Geheimen van het Noordlaarderbos

Geheimen van het Noordlaarderbos

10 december 2023 - 10 december 2023
14.00 - 16.00 uur

Ga samen met de boswachter op pad en ontdek het betoverende Noordlaarderbos. Tijdens deze middag op zondag 10 december krijgt u de kans om de geheimen van dit prachtige natuurgebied te ontdekken.

 Noordlaarderbos
Het Noordlaarderbos, gelegen vlak onder de stad Groningen, heeft veel natuurlijke schoonheid en biodiversiteit te bieden. Tijdens deze excursie wordt je meegenomen op een interessante ontdekkingsreis door het natuurgebied. Je komt meer te weten te komen over de planten en dieren die in dit unieke gebied voorkomen. De boswachter zal je meenemen langs de prachtige paden en verborgen plekken, waar je meer zal horen over de boeiende geschiedenis en de ecologie van het Noordlaarderbos.

 Excursie
De boswachter kent het gebied op zijn duimpje en deelt zijn wetenswaardigheden graag met je tijdens de excursie. Het startpunt van de excursie is bij het informatiebord bij de ingang van het Noordlaarderbos ter hoogte van de Pollseweg 1 in Noordlaren. De excursie zal ongeveer 2 uur duren en aanmelden via de website is verplicht. Vergeet niet om warme kleding en stevige wandelschoenen of laarzen aan te trekken.

  • We verzamelen bij de ingang van het Noordlaarderbos (met informatiepaneel) aan de Pollseweg, ter hoogte van de boerderij op nummer 1. Je kan hier aan de kant van de weg je auto parkeren. Zo kan iedereen zijn auto op de juiste plek kwijt!
  • We lopen ongeveer 2 uur;
  • De excursie heeft een minimum van 6 deelnemers;
  • Zorg voor kleding passend bij het weer en stevige schoenen;
Terug naar agenda

Geheimen van het Noordlaarderbos

Pollseweg 1, Noordlaren, Netherlands