Fotoverhalen uit het Drentse veld

Fotoverhalen uit het Drentse veld

9 november 2023 - 9 november 2023
19.30 uur

Op donderdag 9 november komt André Brasse naar de bibliotheek van Rolde, om te vertellen over zijn ervaringen als natuur-en landschapsfotograaf. Aan de hand van foto’s die hij voornamelijk in de Drentse natuur heeft gemaakt, weet hij op boeiende wijze zijn publiek mee te nemen in zijn belevenissen in het veld.

André Brasse heeft als sinds jonge leeftijd een passie voor natuur en de fotocamera. Momenteel heeft André zijn eigen fotografiebedrijf en is hij daarnaast werkzaam bij IVN natuureducatie en Nationaal Park Drentse Aa.

Onlangs is zijn nieuwe fotoverhalenbundel André Natuurlijk uitgekomen, waarin 95 columns die hij schreef voor de rubriek Puur Natuur in De Krant zijn verzameld. Het boek is de avond van de lezing te koop en kan naar wens worden gesigneerd.

Deze lezing wordt gehouden in het kader van de pop-up ROEG!-Hoek, die van 16 oktober tot 11 november is ingericht in Bibliotheek Rolde. ROEG! is een samenwerkingsverband van RTV Drenthe en verschillende natuurorganisaties met als doel te laten zien hoe mooi de Drentse natuur is.

Aan de lezing zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is wel verplicht. Ga naar de website.

Terug naar agenda

Fotoverhalen uit het Drentse veld

Bibliotheek Rolde, Zuides, Rolde, Netherlands