Fotografeer het nieuwe Deurzerdiep

Fotografeer het nieuwe Deurzerdiep

11 juni 2019
19.00 uur

Deurze – Nationaal Park Drentsche Aa houdt op 11 juni een Fotografie excursie langs het Deurzerdiep. Het Deurzerdiep is een van de beken van het Drentsche Aa beekstelsel. Het rechtgetrokken deel van het Deurzerdiep is in 2015 heringericht en beek kronkelt weer vrij door het landschap. Een ‘nieuwe landschap’, waar de natuur zich weer aan het ontwikkelen is en de regie terug heeft gekregen. Het gebied is interessant om te bezoeken en om te fotograferen. Als het hard regent mag de beek weer buiten haar oevers treden. Hierdoor wordt regenwater langer in het Drentsche Aa landschap vastgehouden. De Nationaal Park gidsen vertellen over de ontwikkelingen in het gebied en geven de deelnemers adviezen over het fotograferen van het landschap.

Startplaats: NP Toegangspoort Deurze (Achter Café-Restaurant De Aanleg, Asserstraat 63, Deurze)
Duur/afstand: 2 uur / ca. 3 km.
Doelgroep: amateurfotografen en geïnteresseerden in natuur en natuurfotografie
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken. Een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data. Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op https://www.drentscheaa.nl/actueel/activiteiten/

Terug naar agenda

Fotografeer het nieuwe Deurzerdiep

Asserstraat 63, Deurze, Netherlands