NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Fotografeer en meer: het avondlicht bij Siepelveen

Fotografeer en meer: het avondlicht bij Siepelveen

Organisatie:Nationaal Park Drentsche Aa

Tijd:18.30 - 21.00 uur

Datum:17 april 2018

Locatie:De Liefde van de Drentsche Aa

Adres:Ruiterweg 2 9469 PN Schipborg

Bezoek website

Nationaal Park Drentsche Aa houdt op 17 april een fotografeer-excursie in het avondlicht. Het Siepelveen is een prachtig ven omringd door zandduinen. De Nationaal Park Drentsche Aa gidsen vertellen over het ontstaan van het veen en haar omgeving. De bijzondere vegetatie waaronder gagel, verschillende soorten heide en eeuwenoude jeneverbessen krijgt eveneens aandacht. Benieuwd waarom dit het Siepelveen heet? De gidsen vertellen het tijdens deze excursie!

Startplaats:  Parkeerplaats Café Restaurant De liefde van de Drentsche Aa in Schipborg

Duur/afstand : 2,5 uur / ca.3 km

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op fotogenieke plekken. Het meebrengen van een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF