Fotografeer de herfst in het hart van Drenthe

Fotografeer de herfst in het hart van Drenthe

26 oktober 2019
13.30 uur

Nationaal Park Drentsche Aa houdt op zaterdag 26 oktober een fotografeer-excursie in het Hart van Drenthe. In de boswachterij Hart van Drenthe liggen prachtige vennen en de Elperstroom omgeven door kleurrijke bossen. We wandelen over de paden langs het Zwatte water en de Elperstroom. Onderweg komen we prachtige doorkijkjes met spiegelende wateroppervlakken tegen. Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op bijzondere plekken. Een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. De excursie start om 13:30 uur op de parkeerplaats Zwatte water, aangegeven langs de weg Schoonloo – Elp. Volg tegenover adres: Ieberen 1 te Elp het Zwatte pad ca. 500 meter.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

 

Terug naar agenda

Fotografeer de herfst in het hart van Drenthe

Ieberen 1, Elp, Netherlands