NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Het Duurzaam Drenthe Event 2018

Het Duurzaam Drenthe Event 2018

Organisatie:IVN, Drenthe in Transitie en de provincie Drenthe.

Tijd:nader te bepalen

Datum:12 april 2018

Locatie:Provinciehuis Drenthe

Adres:Westerbrink 1, Assen

Bezoek website

Ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen

Op 12 april 2018 vindt in het provinciehuis in Assen voor de zesde keer Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Dit is de ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen. Iedereen is er welkom om vernieuwende initiatieven te laten zien en te bewonderen. Net als voorgaande jaren bestaat het programma uit een netwerkprogramma en het uitreiken van awards.

Er zijn veel mensen met goede duurzame ideeën. Bent u Drents ondernemer en heeft uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan maakt u kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf. Daarnaast wordt ook de Willie Wortel Award uitgereikt aan iemand met het beste innovatieve idee. Herkent u uw bedrijf hierin of bent u die Willie Wortel, meld u dan nu hier aan via www.provincie.drenthe.nl/hdde. De prijs voor hét Duurzame Drentse bedrijf  is €2500 en de Willie Wortel gaat naar huis met een adviesvoucher t.w.v. €2000.

Netwerkprogramma

De keynotespreker van dit jaar is trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij vertelt over innovatieve manieren van duurzaam ondernemen. Deelnemers kunnen daarnaast kiezen uit verschillende inspiratieworkshops over hoe je bijvoorbeeld grondstoffen hergebruikt in de bouwsector en hoe je energie bespaart in het MKB. Op de DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar voor advies, financiële ondersteuning en netwerken. Hét Duurzaam Drenthe Event is de plek voor ondernemers om te netwerken.

Meer informatie
Op www.provincie.drenthe.nl/hdde vindt u meer informatie over Hét Duurzaam Drenthe event. U kunt zich hier aanmelden als deelnemer of bezoeker. Volg ons ook op Twitter: #hdde2018.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF