Drentsche Aa Wandelestafette

Drentsche Aa Wandelestafette

23 juni 2019
10.00

Drentsche Aa Wandelestafette in vier etappes (lange afstandswandeling)

Gasterse duinen – Nationaal Park Drentsche Aa houdt op zondag 23 juni een lange afstandswandeling van ongeveer 16 km. Vier Nationaal Park gidsen nemen elk een deel van de wandeling voor hun rekening. Het eerste traject loopt vanaf de parkeerplaats Gasterse duinen. Elke gids heeft eigen interesses en voorkeuren, waardoor elk deel van de route een ander inhoudelijk karakter krijgt. Vanuit hun gezichtspunt vertellen zij over het beekdallandschap. De wandeling duurt ongeveer 6 uur. De route loopt her en der over wat minder egale paden. Stevige wandelschoenen raden we daarom aan. Onderweg wordt op meerdere plekken gestopt onder andere voor de lunch. De deelnemers moeten hun eigen lunch en voldoende drinken meenemen. Houd, gezien de duur van de wandeling rekening met alle weersomstandigheden onderweg. De Gasterse duinen zijn zowel het begin- als eindpunt van de route.

Informatie:
Startplaats: Nationaal Park Parkeerplaats Gasterse duinen bij Gasteren aan de weg naar Oudemolen.
Duur/afstand: 6 uur / ca. 16 km
Kleding: kies voor wandelkleding, passend bij het weer en controleer achteraf op teken. Een verrekijker wordt aanbevolen.
Deelname is gratis. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.
Honden worden niet toegelaten tijdens deze excursie.

 

Terug naar agenda

Drentsche Aa Wandelestafette

Gasteren, Oudemolenseweg, Gasteren, Netherlands