Cursus dieper de natuur in

Cursus dieper de natuur in

16 januari 2023 - 16 januari 2023
19.30 uur - 21.30 uur

De cursus ‘Dieper de Natuur in’, het jaar rond of alleen een thema meemaken, dat kan vanaf 16 januari bij IVN-afdeling Hoogeveen. We organiseren een cursus Dieper de Natuur in voor mensen die geïnteresseerd zijn, oud cursisten, jeugdbegeleiders die nieuwe kennis weer door willen geven. Eigenlijk voor iedereen die meer wil leren over de Natuur in de eigen leefomgeving.
10 maanden lang geven we per maand een cursus-avond en een excursieochtend met een bepaald thema over de Natuur in de eigen leefomgeving. De cursus is in zijn geheel te volgen of per thema. Dit laatste is alleen mogelijk als er voldoende ruimte is.
We prijzen ons gelukkig dat we heel veel mensen met Natuurkennis in ons midden hebben. Zo kunnen we bij ieder thema een andere Natuurgids verwelkomen.
Natuurlijk hopen we met deze cursus weer mensen aan onze IVN-afdeling te binden die misschien mee gaan doen met een werkgroep of bij activiteiten.

We starten in januari 2023. In de zomermaanden juli en augustus worden er geen thema’s behandeld. We hopen in januari 2024 gezamenlijk af te sluiten met een bijzonder thema.

Heb je belangstelling maar wil je eerst meer weten mail dan naar hoogeveenivn@gmail.com.

Kijk voor de data op de website van IVN Hoogeveen

Terug naar agenda

Cursus dieper de natuur in

Steenberger Park, Hoogeveen, Netherlands