NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Buitenfestival Staatsbosbeheer

Buitenfestival Staatsbosbeheer

Organisatie:Staatsbosbeheer

Tijd:11:00-16:30

Datum:17 september 2017

Locatie:Buitencentrum Boomkroonpad

Adres:Steenhopenweg 4, 9533 PN, Drouwen

Kosten:Geen

Zondag 17 september wordt bij Staatsbosbeheer Boomkroonpad het jaarlijkse Buitenfestival gehouden. De hele dag is er voor alle leeftijden van alles te doen!
Een heerlijk dagje uit, met onder andere een markt, diverse demonstraties, wandelingen, activiteiten en workshops. En dat alles midden in de prachtige ambiance van de natuur!
Het Buitenfestival vindt plaats van 11.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Rondom Buitencentrum Boomkroonpad wordt een wandelroute van ongeveer 1,5 kilometer door het bos uitgezet. Langs de route staan informatiestands, marktkramen met leuke en gevarieerde producten en workshoptenten en diverse activiteiten. De boswachters en vrijwilligers van Staatsbosbeheer zijn deze dag jouw gastheer en vertellen alles over het bos en over de activiteiten.

Tijdens het Buitenfestival zijn er verschillende demonstraties. Zo zijn er demonstraties houtbewerken en motorzagen. Verder zijn er kramen met streekproducten, kunst en nog veel meer! Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten, waaronder broodjes bakken, vlinder- en nestkastjes timmeren, boomklimmen en houten schijfjes zagen. Tijdens het Buitenfestival is het Boomkroonpad tegen een gereduceerd tarief te bezoeken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF