NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
“Beleef de Oogst” op Smakelijk Erf

“Beleef de Oogst” op Smakelijk Erf

Organisatie:Smakelijk Erf

Tijd:12.00 - 17.00 uur

Datum:16 september 2018

Locatie:Smakelijk Erf

Adres:Vaart zz 171 7833 AJ Nieuw-Amsterdam

Bezoek website

 

Ontmoet tijdens deze kleinschalige markt de lokale en (h)eerlijke bedrijven van Zuidoost Drenthe: Bakhuus Tilly Braams, Blauwe Bessengaard, Boerderijwinkel ’t Zwien, De Ieme natuurvoeding, Eco Pura, de Frambozentuin, ’t Leeuweriksveld, OKeE Oogsten Koken en Eten, Smakelijk Erf en Vurig Stoken. Allemaal ondernemers met een hart voor eerlijk geteeld voedsel en duurzame producten.

In september is er volop oogst en ook de warme zomer heeft veel gebracht waar heerlijke producten van zijn gemaakt. En dat laten zij de bezoekers aan de kramen ook proeven.

Wat kan je zoal verwachten? Fruitige jams, zoete honing, lekkere drankjes, het laatste kleinfruit, heerlijke broden, eerlijk varkensvlees, mooie natuurvoedingswaren, verse groenten biodynamisch geteeld, ecologische schoonmaakmiddelen, biologisch geteeld zaadgoed, zelf pesto en humus maken, vurige gerechten en nog veel meer.

Kom op zondag 16 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur naar Smakelijk Erf op de Vaart ZZ 171 in Nieuw-Amsterdam en laat je verassen door eerlijke producten vers van het Drentse land! Toegang is gratis. Het evenement is ook te vinden op Facebook op de pagina van Smakelijk Erf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF