NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Word supporter van Natuur en Milieu in Drenthe!

Word supporter van Natuur en Milieu in Drenthe!

Vind jij het belangrijk dat natuur en milieu in Drenthe een stem krijgen? En vind je het leuk betrokken te zijn bij duurzame vraagstukken in onze provincie? 

Meld je dan aan als supporter!
Als supporter steun je het werk van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Dit houdt in dat je achter ons werk staat en op de hoogte wilt blijven van wat we doen. Als supporter ontvang je regelmatig informatie over al ons werk en zit je eerste rang zit bij verschillende activiteiten. Activiteiten waarmee we ons hard maken voor natuur en milieu in Drenthe.

Met jouw steun kunnen we de belangen van natuur en milieu beter behartigen. Zo laten we samen zien dat natuur en milieu belangrijk zijn. Supporter worden is helemaal gratis!

 

 

Wat krijg je van ons als supporter?

  • Een bedankje bij aanmelding.
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse supporters borrel/bijeenkomst.
  • Uitnodigingen voor interessante workshops, bijeenkomsten en excursies.
  • Diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Hoe je op de hoogte wilt blijven, bepaal je zelf.

Blijf als supporter op de hoogte

We hopen natuurlijk dat je ook een beetje ambassadeur van de Natuur en Milieufederatie Drenthe bent! Vertel anderen over ons of neem ze mee naar een activiteit. Samen maken we Drenthe mooi en duurzaam.

De Natuur en Milieufederatie legt gegevens vast om je te kunnen informeren over onze projecten, acties en activiteiten. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Als je op deze informatie geen prijs meer stelt, kun je jezelf altijd per direct afmelden via info@nmfdrenthe.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF