NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Supporter worden

Supporter worden

Als supporter steun je het werk van de Natuur en Milieufederatie Drenthe. Dit houdt in dat je achter ons werk staat en op de hoogte wilt blijven van wat we doen. We mogen je benaderen om deel te nemen aan activiteiten waarmee we natuur en milieu in Drenthe steunen. Indien nodig geef je je tijd en denk je mee over belangrijke vraagstukken of ben je actief deelnemer aan activiteiten die natuur en milieu in Drenthe steunen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wij zijn blij met de steun die supporters uitspreken door zich aan te melden. Hierdoor kunnen we de belangen van natuur en milieu beter behartigen. Zo laten we samen zien dat natuur en milieu belangrijk zijn.

Wat krijg je van ons als supporter?

  • Een bedankje bij aanmelding.
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse supporters borrel/bijeenkomst.
  • Uitnodigingen voor interessante workshops, bijeenkomsten en excursies.
  • Diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Hoe je op de hoogte wilt blijven, bepaal je zelf.

Blijf als supporter op de hoogte

Meedoen en meedenken

  • Vind je het leuk om mee te denken over natuur- en milieuvraagstukken? Meld je dan aan voor de Groene Peiler.
  • Ook vind je ons op Facebook: door ons te volgen, berichten te delen en door te sturen help je ons de boodschap te verspreiden.
  • Wil je vrijwilligerswerk doen? Graag maken we gebruik van jouw kennis of expertise. Meld jezelf aan via communicatie@nmfdrenthe.nl of doe mee met een campagne of activiteit.

Wees ambassadeur van de Natuur en Milieufederatie Drenthe! Vertel anderen over ons of neem ze mee naar een activiteit. Samen maken we Drenthe mooi en duurzaam.

 

Supporter van NMF Drenthe worden

De Natuur en Milieufederatie legt gegevens vast om u te kunnen informeren over onze projecten, acties en activiteiten. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Als u op deze informatie geen prijs meer stelt, kunt u zich altijd per direct afmelden via info@nmfdrenthe.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF