Brenda van de Wal – campagne Boer Burger Natuur Drenthe

Campagneleider Boer Burger Natuur Drenthe: Brenda van de Wal

Sinds kort ben ik werkzaam als campagneleider voor de Boer Burger Natuur Drenthe Campagne (BBND). Een prachtige uitdaging voor mij als marketeer. Als freelancer help ik bedrijven op het gebied van doelgerichte marketing en communicatie, zowel strategisch als uitvoerend. Gecombineerd met mijn affiniteit met natuur, landschap en duurzaamheid is de BBND campagne mij op het lijf geschreven. Het is een mooie kans om verschillende mensen te mobiliseren en te activeren om anders naar hun impact op de wereld te kijken en dingen anders te doen. Ik woon in het mooie Nooitgedacht met man en zoon van 5. In mijn vrije tijd ben ik landschapsfotograaf en hou ik van wielrennen en werken in onze moestuin.