NMF Drenthe Samen voor een mooi en duurzaam Drenthe.
Menu
Verantwoording

Verantwoording

De Natuur en Milieufederatie Drenthe ontvangt voor haar basisactiviteiten een prestatiesubsidie van de provincie Drenthe. Jaarlijks wordt verantwoording afgelegd in de jaarrekening en een jaarverslag. Daarnaast ontvangt de Natuur en Milieufederatie Drenthe projectbijdragen van De Nationale Postcode Loterij en andere fondsen.

De Natuur en Milieufederatie Drenthe is een ANBI (algemeen nut beogende instelling). We hebben de informatie die voor de ANBI-status van belang is voor u op een rij gezet.

Dankzij de bijdrage van de Postcodeloterij kan de Natuur en Milieufederatie Drenthe investeren in verschillende projecten, zoals de campagnes Nacht van de Nacht en Beeldschoon water.

De Natuur en Milieufederatie Drenthe verantwoordt in haar jaarverslag hoe ze invulling heeft gegeven aan de principes functiescheiding, optimale besteding van middelen en optimale relaties met belanghebbenden uit de Code Goed Bestuur voor Goede Doelen.

Voor meer informatie kijk in onze bibliotheek onder jaarverslagen. Ook kunt u deze opvragen bij ons secretariaat via info@nmfdrenthe.nl of via 0592-311150.

Sinds 1996 ondersteunt de Nationale Postcodeloterij De Natuur en Milieufederaties.

Lees hier de statuten van de Natuur en Milieufederatie Drenthe (pdf).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Provincie Drenthe
Nationale Postcode Loterij
CBF